googlede9c7a1d526fadac

Om mig

Vadå KUB?

Jo för det är mina initialer; Kim Ulrika Blomster. Men det betyder också Kommunikation Utan Bullshit, för jag vill att kommunikation ska vara tydlig, enkel och relevant så att många människor kan förstå och ta till sig budskapet.

Kommunikatör, koordinator och skribent

KUB kommunikation kommunikatör Kim Blomster

Att bli kommunikatör var inget jag planerade men det är inte så konstigt eftersom jag gillar människor och att läsa, lyssna, berätta, prata, tänka, fråga, svara, bolla idéer och lyfta fram budskap som gör livet bättre, enklare och mer hållbart för människor, företag och samhälle.

Jag har genom åren förstått att jag är bra på att koka ner ord till budskap som alla slags människor kan förstå. Dessutom tycker jag det är roligt och lätt att skriva texter, och kan hjälpa dem som tycker det är svårt, jobbigt och tar en massa tid.

Kontakta mig om du behöver hjälp med skriftlig kommunikation.

Mina kompetenser i korta drag

Är nyfiken och gillar att lära mig nya saker. Vill förstå sammanhang, så jag har lätt för att samla in och analysera information för att skapa nya texter och relevanta budskap. Van vid att arbeta på operativ såväl som strategisk nivå, för jag vet att alla kommunikationsaktiviteter måste hänga ihop med den strategiska inriktning verksamheten har.

Jag har ett strukturerat arbetssätt och gillar att samordna och koordinera aktiviteter för att sedan följa upp och utvärdera. Med lyhördhet och engagemang fokuserar jag på att hitta lösningar och presentera resultat.

Har arbetat med kommunikation och marknadsföring sedan 1990-talet, och har således lång erfarenhet av att sammanställa skriftlig kommunikation och muntliga föredragningar. Mina tidigare arbetsuppgifter har berört både internkommunikation och extern marknadsföring.

Mer om mig finns på LinkedIn