googlede9c7a1d526fadac

Tid kan verkligen förflyta snabbt! – Kimkvitter

Är det oktober nu? Jag trodde det var augusti….

Ibland går tid fort och ibland går den långsamt. För mig har tiden gått väldigt fort sedan juni månad! Så fort att jag varit dålig på att prioritera och hinna med allt jag vill berätta om här på min blogg. Allt jag kan skylla på är ketchupeffekten och att jag haft ett högre tempo i livet senaste månaderna. Så, vad är det jag har lagt tid på?

Tid för att arbetspendla till min uppdragsgivare Hogia i Stenungsund!

Tre dagar i veckan är jag på plats och tyvärr pendlar jag med bil vilken känns jobbigt i miljöhjärtat. Jag skulle kunna åka tåg men då kommer jag dit, men inte hem …. Det blir lite svårt att få ihop logistiken då. Eller finns det teleportörer nuförtiden? Med tanke på digitalisering och kloning borde det väl inte vara så svårt? Får kolla med professor Wikipedia… Nähä, det var inte klart än. Attans.

Tid för att stötta de som stöttar genom att vara företagssponsor till Brottsofferjouren!

Vid en intern utbildningskonferens som Brottsofferjouren Bohus-Norra Älvsborg genomförde i september fick jag äran att vara konferencier. Det var länge sen sist och allt blev precis som jag/vi hade tänkt oss. Kul att mina tågrelaterade upprop och tidsangivelser gick hem också. Efter att ha åkt tåg i åtta år runt om i Sverige så sitter de där i huvet, alla utropen jag har hört. Inställt och försenat behövde jag aldrig använda tack och lov, istället blev det
Väkommen in och tag plats, strax dax för avgång!
Jag ber er vara tillbaka efter bensträckaren klockan 11.06. (Istället för att säga “om fem minuter”.)
Då vill jag att ni är tillbaka efter fikat klockan 14.58.

Nu planerar Brottsofferjouren och jag för fullt inför Orange dagar i Vänersborg som är 25 november till 10 december, men det får bli en “cliffhanger”….

Tid för att delta i en naturfotokurs!

Bilder är ju fantastiska kommunikatörer och jag vill gärna lära mig att fotografera. Så jag var med och drog igång en studiecirkel och nu har vi haft flera träffar inklusive den första fotoutflykten. Men jag tar bara med mig mobilen och min lilla kompaktkamera. Har du sett hur många knappar, spakar reglage och även pekdisplayer det finns på en systemkamera??? Jag har fullt sjå med att försöka lära mig om bländare, ISO, makro, slutartid, vidvinkel…. Många nya ord att lära sig i den här branschen.

I somras blev jag väldigt förtjust i makroläget jag hittade i mobilkameran. Vars pro-finesser jag hittade av slump när jag råkade skjuva på mobilskärmen… Här är några exempel, både från kompaktkamera och mobilen.

Som kommunikatör och skribent på ett mjukvaruföretag som nu ska ta stora kliv i sin marknadskommunikation så har jag en del uppslag till kommande blogginlägg. Vi har många spännande utmaningar och jag ser som vanligt fram emot att lära mig en massa nya saker.

Nu kör vi!

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.